راههای تقویت EQ در فرزندان:
۱. مسائل را از زاویه دید کودکان بنگریم و با آن‌ها همدلی داشته باشیموالدین اولین معلمان و الگوهای اصلی فرزندان خود هستند. هنگامی‌که شما به احساسات فرزندانتان با همدلی پاسخ می‌دهید، آن‌ها نیز پاسخ مناسب به این موقعیت‌ها را یاد می‌گیرند.

 ۲‌. اجازه دهیم کوکان خود را ابراز کنندبه‌جای این‌که احساسات کودک خود را انکار کنید، سعی کنید آن‌ها را بپذیرید و به کودک خود اجازه ابراز آن‌ها را بدهید. در غیر این صورت، کودک احساس می‌کند که برخی از احساسات مناسب نیستند و آن‌ها را سرکوب خواهد کرد.

 ۳. به احساسات کودکان اهمیت دهیم و به آن‌ها گوش دهیموقتی کودک در حال بیان احساسات خود است، کاملاً توجه خود را به او معطوف کنید. 

 ۴. روی تجربه‌های احساسی کودکان نام‌گذاری صحیح انجام دهیم.درباره احساسات مختلف و معانی آن‌ها در خانه صحبت کنید تا فرزندتان یاد بگیرد که به احساسات، برچسب‌های صحیحی بزند.

 ۵. شکل درست بروز احساسات را به او نشان دهیمدر موقعیت‌های احساسی خاص، مانند وقتی‌که خودتان ترسیده‌اید، سعی کنید به‌جای مخفی کردن احساس خود، راه صحیح برخورد با آن را به کودک خود یاد دهید.

 ۶. با بازی‌های مختلف توانایی حل مسئله را در آن‌ها تقویت کنیمهمه احساسات قابل‌قبول هستند اما همه رفتارها قابل‌قبول نیستند. با پرورش مهار‌ت‌های حل مسئله، به کودک خود کمک کنید تا با احساسات خود کنار بیاید. بیان احساسات را به رفتارهای مناسب محدود کنید.

 ۷. توانایی سازگاری با احساسات منفی را در آن‌ها تقویت کنیم 

حالا می خواین بدونید که بچتون EQمناسب و قوی داره یا نه؟
 وقتی کودکی با راهکارهای بالا EQ قوی پیدا کرد اونوقته که خصوصیات زیر رو پیدا می کنه:

۱-خودآگاهی
۲-خودکنترلی
۳-انگیزه بالا
۴-همدلی و درک متقابل بالا
۵-مهارت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط با دیگران